Casa germi
Foto gallerie
Zoover reviews
Zoeken
Share
Bookmark and Share
Bezoekers

 0 Bezoekers

 3 Bezoekers online

Bonaire - Duikplaatsen

Algemene informatie:

Duiken doe je op Bonaire geheel zelfstandig indien je in het bezit bent van een duikbrevet. De duikschool is de plaats waar je flessen, lood en outfit kunt huren (indien je niet je eigen spullen hebt meegenomen). Laat de flessen vullen met lucht en rijdt naar een van de ongeveer 50 kantduik-stekken. Even een kaartje meenemen van de duikschool. Omkleden en samen met je partner het water inlopen op elk gewenst tijdstip van de dag.

Dat is VRIJHEID!

  

BON-Skyview.jpg Nucove Karpata 1000 Steps Oil Slick Leap Willemstoren Lighthouse Cai Blue Hole Invisibles Hilma Hooker Bachelors beach Buddy's Reef Boca Slagbaai North

Duiken
Bonaire is één van de mooiste duikplekken ter wereld.
Op de nummerborden van de auto's staat dan ook niet voor niets: Divers Paradise. Er zijn vele duikplaatsen, zowel langs de kust als bij Klein Bonaire. Bijna overal zijn deze aangegeven door een geel geschilderde steen langs de kant van de weg met een pijl en de naam van de betreffende duikplaats erop. Blue Hole is bijvoorbeeld zo'n duikplaats. Tijdens een duik kan het voorkomen dat men dolfijnen of zeeschilpadden tegenkomt.

IMG_0061.jpg IMG_0089.jpg  IMG_0103.jpg

Creatie datum : 22/12/2010 @ 17:54
Laatste wijziging : 31/01/2011 @ 01:46
Categorie : Bonaire


^ Boven ^